Minden jog fenntartva © 2009 | SIMON SZAUNA KFT.
Az oldal megtekintéséhez Flash Player szükséges! Ha az oldal nem jelenik meg akkor, itt letölthető!
For seeing this page Flash Player is needed! If the page is not seen,
here you can load it!
Zum Anschauen der Seite ist Flash Player erforderlich! Wenn die Seite nicht zugänglich ist, ist Flash Player hier herunterzuladen!

Kombinált szauna, kombi kabin

A kombi szauna egyaránt alkalmas a finn és az infra típusú szaunázásra, így a család minden tagja élvezheti jótékony hatásait.
Kombiszauna fűtése: Míg a finn szaunázási módhoz a beépített LCD vezérlésű kályha szolgáltatja a hőt, addig az infra módnál infrasugárzók adják a meleget. A kombi kabin egyszerre csak egyik fajta fűtési móddal használható!

Miért jó a kombi szauna?

A kombiszauna legnagyobb előnye, hogy a szaunázás szerelmesei a rendelkezésre álló idő és az egészségi állapotuk függvényében dönthetnek róla, melyik üzemmódot kívánják igénybe venni. Míg a tradicionális szaunázási mód szívproblémákkal vagy magas vérnyomással küzdőknek nem ajánlott, addig az infra nyugodtan alkalmazható számukra is.
A kombinált szauna kettő az egyben megoldás, amely helytakarékos és költséghatékony formában kínálja a szaunázás két alternatíváját.

Kombi szauna, kombi kabin építés:

Magas minőségű kombinált szauna egyéni ízlés szerint: beltéri kombi kabin és kerti kombiszauna ház egyedi kivitelben, professzionális alapanyagokból, többéves tapasztalattal.

Kérjen egyedi árajánlatot, készséggel állunk rendelkezésére! Központi információs vonalaink: +36-20-222-33-77, +36-20-222-33-88.

Válassza a luxus életérzést! Simon Szauna az Ön Egészségéért!