Minden jog fenntartva © 2009 | SIMON SZAUNA KFT.
Az oldal megtekintéséhez Flash Player szükséges! Ha az oldal nem jelenik meg akkor, itt letölthető!
For seeing this page Flash Player is needed! If the page is not seen,
here you can load it!
Zum Anschauen der Seite ist Flash Player erforderlich! Wenn die Seite nicht zugänglich ist, ist Flash Player hier herunterzuladen!

Gőzfürdő: gőzbarlang és gőzkabin

A gőzfürdőzés, az első gőzfürdő létrejötte az ókorba nyúlik vissza. Már az ókori görögök is ismerték és alkalmazták, majd tőlük a rómaiak is átvették a gőzfürdő építését és használatát. Gőzfürdőzésre napjainkban modern gőzbarlang vagy gőzkabin által van lehetőség.

A gőzfürdő jótékony hatásai

A gőzfürdő nem egyéb, mint 40-50 °C hőmérsékletű, magas vízgőztartalmú levegőben való huzamosabb tartózkodás. A gőzfürdő a szaunázáshoz hasonló egészségügyi hatásokkal bír, méregtelenítő és vérkeringés serkentő hatású. A gőzfürdő páradús, meleg levegőjében a bőr pórusai kitágulnak és kitisztulnak, a faggyúmirigyek elválasztása fokozódik, az izmok ellazulnak. Emellett a gőzfürdő a légúti panaszokat is enyhíti, ideális idült légúti megbetegedések kezelésére, azonban krónikus légzőszervi megbetegedések vagy magas vérnyomás esetén nem ajánlott. A gőzfürdő jót tesz megfázás, orr-melléküreg gyulladása, hörghurut és asztma esetén.
A gőzkabin vagy gőzbarlang rendszeres használata bizonyítottan javítja a közérzetet, segít számos szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi probléma megelőzésében is.

Miben különbözik a gőzkabin és a telepített gőzbarlang?

A gőzkabin és a gőzbarlang gyakorlatilag ugyanaz, csupán méretileg, kivitelét tekintve tér el egymástól.

- Gőzkabin:
A standard gőzkabin egy- vagy kétszemélyes (igény szerint nagyobb is lehet), belső kialakítása a szauna kabinokétól eltérő módon kizárólag csempe-, üveg-, vagy kerámia burkolattal készül cégünknél. A gőzkabin elsősorban otthoni használatra szánt, magánszemélyek által rendelt termékünk.
- Gőzbarlang:
A gőzbarlang a gőzkabin nagyobb változata, főként wellness központok, szállodák, egészségcentrumok építtetik. A gőzbarlang csoportos gőzfürdőzést tesz lehetővé, egyedi igény szerinti felszereltségétől függően akár különféle szórakoztató és látványelemekkel is bővíthető.

Gőzkabin és gőzbarlang kivitelezés - professzionális gőzfürdő építés

Valamennyi gőzbarlangunk a legszigorúbb minőségi és esztétikai követelmények figyelembe vételével készül. Gőzkabinjaink formája lehet négyzet, téglalap, vagy kör alakú is, az elkészítési idő 6 hét.

Kérjen egyedi árajánlatot, készséggel állunk rendelkezésére! Központi információs vonalaink: +36-20-222-33-77, +36-20-222-33-88.

Válassza a luxus életérzést! Simon Szauna az Ön Egészségéért!