Telefon: +36-20-333-22-77, +36-20-333-99-44 • E-mail: office@simonwellness.hu

Szauna építés és gyártás

 

Egyedi minőségi szauna prémium kategóriás tervezése, építése és gyártása.

 

 

 

Szauna építés: mondja el elképzeléseit és szakképzett munkatársaink megtervezik és megépítik álmai szaunáját.

Árajánlatainkat számítógépes alaprajzzal, vagy 3D-s felül- és oldalnézeti látványtervekkel tesszük átláthatóbbá.


Merjen álmodni, mi megvalósítjuk álmait!


Termékeinket 60 napon belül díjmentesen leszállítjuk és beszereljük.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, kérésére személyesen is felkeressük, tanácsokkal, információkkal látjuk el!

 

Érdeklődjön személyre szabott luxus szaunákról elérhetőségeinken. Tekintse meg szauna galériánkat, ahol akár meg is találhatja az Önnek tetsző kivitelt.

 

 

 

Miért jó, ha van saját szauna az otthonában?

A szaunázás az egészséges életmód és a szórakozás egy közkedvelt formájává vált midennapjainkban.

Egészségre előnyös hatásai a következők:

  • A vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, és javítja a vérkeringést. Vérkeringési zavarokkal és szívpanaszokkal küszködőknek orvosi konzultációval ajánlott csak a szervezet megterhelése miatt.
     
  • Erősíti az immunrendszert, ugyanakkor közvetlenül szaunázás alatt az immunrendszer le van terhelve, így a megbetegedés veszélye is nagyobb ezen rövid időszak alatt.
     
  • Méregtelenít, mivel az izzadás során a szervezetből természetes úton távoznak méreganyagok. A szaunázás izzadással jár. Segít a stressz oldásában.
     
  • A bőrre jó hatással van, és álmatlanság ellen is jó szer, továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód. Sportolóknak segíthet a bemelegítésben is.

A szauna aranyszabálya a kényelem érzése:
Olyan gyakran járhatsz szaunába, ahányszor szeretnél, olyan hosszú ideig maradhatsz, ameddig szeretnél és válthatod a forró-hideget, ameddig és ahányszor jólesik.
Azok az emberek, akiknek a szauna ártalmas lehet az egészségére és ezáltal különös figyelmet kell szentelniük a fürdőzésre, ők, a különböző betegségekben szenvedők, mint a szívbetegségek, magas vérnyomás, asztma vagy bőrbetegség.

Teljesen kerülni kell a szaunát magas láz esetén vagy idegi eredetű betegségek, illetve sérülések esetén. Fertőző megbetegedésben szenvedők kizárólag saját szaunát használjanak! Alkohol fogyasztását követően, ittas állapotban szintén nem tanácsos szaunázni, ugyanis a szauna nem segít a másnapossággal szemben.

 

Legyen egyedi szaunája, keressen meg bennünket, ha egyedi szauna tervezés vagy egyedi szauna gyártás igénye merül fel.

 


×
Online ügyfélszolgálat