Telefon: +36-20-333-22-77, +36-20-333-99-44 • E-mail: office@simonwellness.hu
SÓKABIN

SÓKABIN

 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN
 • SÓKABIN

Tökéletes minőség, kimagasló alapfelszereltség, egyedi igények és méretek, igazi luxus érzés, Simon Szauna az Ön sókabin gyártója!

Sókabin termékek már 990.000.-Ft-tól kaphatók!

Merjen álmodni, megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!

 

Minden általunk gyártott sókabin terméket aroma adagolóval és fényterápiával szereljük fel!

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!

Legjobb árakon, közvetlenül a gyártótól!

Központi információs vonalunk:
+36-20-333-22-77

e-mail: office@simonwellness.hu

 

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

A só életünk fenntartásához ugyanúgy nélkülözhetetlen elem, mint a víz.

 

Sókabin termékeink készülhetnek sómozaikból és himalájai sótéglából egyaránt, amelyek legfőbb jellemzője a valódi sóbarlangra emlékeztető belsô kialakítás, fűthetô padozatok, sokszínű külsô megjelenés biztosítása, amely a felkínált faburkolatokon kívül, az Ön igényeinek megfelelôen lehet akár festett, csempézett, illetve mozaikfal is.

 

 

 

Különösen ajánljuk sókabin termékeinket közintézmények, egészségügyi központok, iskolák, óvodák, dolgozóikért felelősséget érző és vállaló cégek, sportegyesületek, wellness-központok, szállodák, hotelek, panziók, szépségszalonok számára.

 

 

Sókabin termékeinkre 2-5 év teljes körű garanciát vállalunk, azok beszerelését 30–45 napos határidôvel vállaljuk. Természetesen a sókabin elkészítése, szállítása és a beüzemelése ingyenes.

 

 

Központi információs vonalaink:
+36-20-333-22-77
Email:office@simonwellness.hu

Tel.: +36-1-452-72-43

 

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!

 

Legjobb árakon, közvetlenül a gyártótól!

 

Az egészséges, valamint a légzőszervi betegségekben szenvedő emberekre is rendkívül jó hatással van, intenzív légzésterápiás helyiség a sókabin, amely általában 2-10 fő befogadására alkalmas. Általában több ezer, vagy csak több száz kilogramm sótömböt tartalmaz a sókabin, de ez többnyire a méretétől függ. Beépített ventilációs rendszerrel, valamint telített sóoldat párologtatásával szabályozható a sókabin mikroklímája. A vízbázisú inhaláció okozta nyálkahártya-irritációt, mely az asztmásoknál fordul elő, a sókabin esetében kizárhatjuk. A sókabin jó mikroklímáját a nagy sótömbmennyiség adja. A baktériumok és allergének száma nagyon kicsire csökken a sókabin mikroklímájában. A sókabin beszerelhető közösségi helyekre, óvodákba, iskolákba, munkahelyekre, wellness- és szabadidőközpontokba, valamint lakásokba.

 

Só borítja a sókabin falát, ezért a sóbányák hangulatát és légkörét adja vissza. A sókabin levegője rendkívül jót tesz a betegségek, légúti panaszok megelőzésére, gyógyítására, legyen az allargiás vagy nem allergiás asztma, szénanátha, stb. A vírusos fertőzések negatív hatásaira, a stresszre vagy akár a légszennyezésre nagyon jó hatással lehet a sókabin. Bármilyen mellékhatás nélkül, nemtől és kortól függetlenül használható és hosszú távú egészséget biztosít a sókabin. Azért jobb a sókabin, mint egy sóbánya, mert otthon bármikor használhatja, kényelmesen, megfelelő higiéniával. A teljes kúrát tekintve első körben érdemes minden nap csak fél órát bent tartózkodnia a sókabin tulajdonosának, a későbbiekben pedig már 3-4 órát is el lehet tölteni 2-3 héten keresztül. A tüdőbe jutva kifejti a jó hatását a sókabin egyedi összetételű levegője a sókabin tulajdonosára.
A sókabin otthoni használata alacsony árat, biztonságot, egészséget, betegségek megelőzését, kényelmet biztosít.

 

Hogyha még többre kíváncsi a sókabin részleteiről, keressen rá a sókabin szóra!

 

Egyedi készítésű finn és infraszaunák, kombinált szaunák, gőzkabinok, sókabinok, jégkabinok, úszómedencék, teraszburkolatok, hidromasszázs medencék, masszázságyak, sóágyak, sóbarlangok, jégbarlangok, merülőmedencék, merülődézsák, zuhanydézsák, szoláriumok, fürdőkádak, ellenáramoltatós medencék, Vitae infrasugárzók, Harvia szauna kályhák, Narvi szaunakályhák, üvegmozaikos medencék, kerámia medencék, medencefedések, luxus szaunák, Harvia Cilindro szauna kályhák, a legmodernebb futurisztikus minimal és hagyományos klasszikus luxus szaunák.

 


Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!


Központi információs vonalunk:
+36-20-333-22-77

e-mail: office@simonwellness.hu 
 


Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...
 


×
Online ügyfélszolgálat