Telefon: +36 1/452–7243 • Fax: +36 1/452–7244 • E-mail: office@simonwellness.hu
MEDENCE

MEDENCE

  • MEDENCE
  • MEDENCE
  • MEDENCE
  • MEDENCE
  • MEDENCE
  • MEDENCE
  • MEDENCE

Élvezze a víz kényeztető, hűsítő hatását!

Merjen álmodni, megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!

 

Medencéinket egyedileg, az Ön igényei szerint is elkészítjük!


Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!


Központi információs vonalaink:
+36-20-333-22-77, +36-20-222-33-77
Tel.:+36-1-452-72-43

e-mail: office@simonwellness.hu

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

 

Medencéinket minden esetben kulcsrakészen, akár egyedileg az Ön igényei szerint készítjük!

 

A medencék kivitelezésekor teljeskörű kivitelezést vállalunk,beleértve a helyi önkormányzatok engedélyeztetési procedúráját és az építés minden apró részletét. Nagy hangsúlyt fektetünk a medencék hőszigetelésére a gépházakna precíz kialakítására, melynek fal és padlófelületei csempével burkoltak! Gondoskodunk a kármentesítő zsompszivattyú beépítésére és a megfelelő vízszigetelésről is.

 

 

Csempés,- mozaikos, - fóliás medencék:


A leghagyományosabb és Magyarországon mind a mai napig legáltalánosabban alkalmazott medenceszerkezet a zsaluzott vasbeton. Erre az építési módra általában jellemző, hogy az egyéni igényekhez maximálisan igazodik, azaz a medence mérete, alakja, mélysége, külső megjelenése, kiemelésének mértéke tetszőleges lehet. A már jól ismert csempeburkolatok mellett egyre gyakrabban találkozhatunk üvegmozaik burkolatokkal. Legfőbb előnyük, hogy íves, szabálytalan formájú felületek is szépen burkolhatók, gazdagabb, összetettebb színvilág érhető el, mint a csempék esetében. Fóliával burkolt medencéink 0,8 és 1,5 mm vastagságú, kiváló minőségű, 14-féle színű fóliabevonattal készülhetnek. Termékeinket kül- és beltéren egyaránt telepíthetjük. Számos opciós komfortnövelő biztosítja az intenzívebb pihenést, relaxációt. Így többek között figyelmébe ajánljuk a medencéinkbe szerelhető „Aquamusic” technológiát, amely a víz alatti hangeffektusokat, zenei élményt biztosítja, akár egy hangfrekvencia által biztosított masszázsélménnyel párosítva.

 

 

Kerámia medencék:

 

Kivitelezése gyors, betonozást nem igényel. Átlagosan 10 mm falvastagságú, a belső felület sima, fényes, fürdőkád minőségű. Esztétikus megjelenésű, lépcsős kivitelű medencék. Helyszíni kivitelezési munkaidő akár 10 nap! Nagy formaválaszték és igényesség a legfőbb jellemzői.


Építészetileg telepíteni kell, beépíthető kül- és beltéren egyaránt. 

 

 

Megtervezzük egyedi medencéjét!

 

 

Mondja el elképzeléseit, szakképzett munkatársaink megtervezik álmai medencéjét.

 

Vegyszerek:

A fürdővizek tisztaságának érdekében háromféle vegyszerezési módot alkalmazhatunk:

Klóros
Klórmentes
Sós

Klóros fertőtlenítés:

A legelterjedtebb fertőtlenítési mód. Létezik a gyorsan oldódó klórkészítmények mellett olyan változat is, amely lassan, 3-10 nap alatt oldódik, ezzel folyamatos klórozást biztosítva a medencében.
A klóros fertőtlenítőszerek precíz adagolásával, a pH érték kedvező szinten tartásával, a sokat bírált klórszag és egyéb mellékhatások elkerülhetők.
Kézzel és automatával egyaránt adagolhatjuk.

Klórmentes fertőtlenítés:

Az egyre közkedveltebbé váló fertőtlenítési mód előnye, hogy nincs kellemetlen klórszag, nem okoz bőrirritációt, a víz selymes, lágy érzést nyújt.
Kézzel és automatával egyaránt adagolhatjuk.

Sós fertőtlenítés:

Használatával felidézhetjük a tengerparti emlékeket, selymes, lágy víz érzését nyújtja.
A legolcsóbb fertőtlenítési mód.
Kézzel és automatával egyaránt adagolhatjuk.

 

Áraink tartalmazzák különleges igények esetén a személyes felmérést, tanácsadást, megrendelés esetén legyártást, szállítást, beüzemelést!

Termékeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!

 

Központi információs vonalaink:
+36-20-333-22-77
Email:office@simonwellness.hu

Tel.: +36-1-452-72-43

 

Kérjen egyedi ajánlatot, írjon nekünk!

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

 

Egyedi készítésű luxus finn és infraszaunák, kombinált szaunák, gőzkabinok, sókabinok, jégkabinok, úszómedencék, teraszburkolatok, hidromasszázs medencék, masszázságyak, sóágyak, sóbarlangok, jégbarlangok, merülőmedencék, merülődézsák, zuhanydézsák, szoláriumok, fürdőkádak, ellenáramoltatós medencék, Vitae infrasugárzók, Harvia szauna kályhák, Narvi szaunakályhák, üvegmozaikos medencék, kerámia medencék, medencefedések, luxus szaunák, Harvia Cilindro szauna kályhák, a legmodernebb futurisztikus minimal és hagyományos klasszikus luxus szaunák.
 


weboldal tervezés: IRQ
Adatvédelem | Szerződési feltételek
×
Online ügyfélszolgálat