Telefon: +36-20-333-22-77, +36-20-333-99-44 • E-mail: office@simonwellness.hu
MASSZÁZSMEDENCE

MASSZÁZSMEDENCE

 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE
 • MASSZÁZSMEDENCE

Élvezze a kristálytiszta víz és a levegő fantasztikus hatását!

 

5 év szerkezeti garancia a medencehéjra, 5 év garancia a szerkezetre!

Imerje meg a kanadai Sunrise Spas maszázsmedencék nyugtató hatását!

 

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!

 

Részletesebb információkért töltse le elektronikus katalógusunkat!

 

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

 

Központi információs vonalunk:
+36-20-333-22-77


e-mail: office@simonwellness.hu 

 

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!

 

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

 Sunrise Spas hidromasszázs medencék Kanadából!

 


 

 

 

 Kimagasló minőség, kiváló masszázsélmény

 

 

 

Akár szórakozásra, akár magányra vágyik, a Sunris Spas pezsgőfürdő teljesíti vágyait! Az általunk forgalmazott Sunrise Spas kanadai masszázsmedencék méltán sorolhatók az impozáns, minőségileg kifogásolhatatlan termékek közé.

Elegáns, lágy vonalak, esztétikus forma, kiváló masszázsélmény, prémium minőségű alapanyagok. A hidroterápiás masszázs-fúvókák segítenek a fájdalom és mindennapi élethez kapcsolódó feszültségek enyhítésében. 2-6 fős, különböző férőhelyekkel rendelkező medencék közül választható ki az Önnek legszimpatikusabb típusú és felszereltségű medence.

 

 

 

 

 

Pezsgőfürdőink rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, amelyeknek köszönhetően a relaxálás feledhetetlen pillanatait élhetjük át a medence használatakor. A digitális komputervezérlés az ózongenerátor, és a szigetelt fedlap minden medence alapfelszereléséhez hozzátartozik.

 

 

 

 

 

 

Bluetooth Hi-Fi zenei berendezés, UV szűrő-tisztító, vagy éppen telefonról vezérelhető WI-FI szabályozás is rendelhető extraként. Medencéink legfőb jellemzője a maximális masszázsélmény, minimális karbantartással!

Az oldalburkolat háromféle színből, míg az akril medencetestet 9-féle színből választhatjuk ki, gránit- vagy márványmintával. Az italtartók, a különböző fejtámlák, a speciális hangberendezés vagy a számtalan fúvókavariáció mind-mind növeli az ellazulás élményét. A sajátos szűrő és szigetelő rendszernek köszönhetően üzemeltetése költséghatékony.

 

Kérjen egyedi árajánlatot! Tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén hívja munkatársainkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Az általunk forgalmazott hidromasszázs medencék és a hidromasszázs kád termékek rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, melyeknek köszönhetően a relaxálás feledhetetlen pillanatait élhetjük át a hidromasszázs medence és hidromasszázs kád termékek használatakor. A digitális komputervezérlés az ózongenerátor minden medence alapfelszereléséhez hozzátartozik.

Az oldalburkolat 3 féle típusból, míg az akril hidromasszázs medence és hidromasszázs kád testét 7-féle színbôl választhatjuk ki, gránit- vagy márványmintával.

Az italtartók, a különbözô fejtámlák, a speciális hangberendezés vagy a számtalan fúvóka variáció mind-mind növeli az ellazulás élményét. 

 

Közösségi hidromasszázs medencék:

 


 

Manapság a szállodák, panziók, fürdők szolgáltatásából elkerülhetetlen a hidromasszázs medencék és hidromasszázs kád termékek fogalma. Cégünk kínálatában természetesen helyet kapnak a közcélú, feszített víztükörrel rendelkező hidromasszázs medencék és hidromasszázs kád termékek is.

Fontos tudni, hogy a közintézményekben használatos hidromasszázs medencék rendelkezzenek automata vegyszeradagoló- és speciális szűrő-forgató-tisztító berendezésekkel, hiszen ezek nélkül az ÁNTSZ nem engedélyezi a hidromasszázs medencék és hidromasszázs kád termékek használatát!

Mivel a rendszeres, nagy igénybevételnek kitett közösségi hidromasszázs medencék vízét rendszeresen ellenőrizni kell, ezért javasoljuk, hogy megfelelő szakértelemmel rendelkező kezelő személyzet végezze a karbantartást.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a víz tisztasága érdekében a helyi szakhatóság kéthetente végez vízmintavételt,mely két hónapos megfelelőség esetén havi rendszerességre csökkenthető.

Fent említett fürdőalkalmatosságainkkészülhetnek földbe süllyesztve és kiemelve is, vasbeton szerkezetből,- üvegmozaikkal burkolva- és akrylból egyaránt.

 

Megtervezzük egyedi hidromasszázs medencéjét és hidromasszázs kádját!

 

Mondja el elképzeléseit, szakképzett munkatársaink megtervezik álmai hidromasszázs medencéjét és hidromasszázs kádját!

Árajánlatainkat számítógépes alaprajzzal tesszük átláthatóbbá.

 

Vegyszerek:

 

A fürdővizek tisztaságának érdekében háromféle vegyszerezési módot alkalmazhatunk:

 

 1. Klóros
 2. Klórmentes 
 3. Sós 

 

Klóros fertőtlenítés:

 

A legelterjedtebb fertőtlenítési mód. Létezik a gyorsan oldódó klórkészítmények mellett olyan változat is, amely lassan, 3-10 nap alatt oldódik, ezzel folyamatos klórozást biztosítva a hidromasszázs medencében és hidromasszázs kád termékekben.

A klóros fertőtlenítőszerek precíz adagolásával, a pH érték kedvező szinten tartásával, a sokat bírált klórszag és egyéb mellékhatások elkerülhetők.

Kézzel és automatával egyaránt adagolhatjuk.

 

Klórmentes fertőtlenítés:

 

Az egyre közkedveltebbé váló fertőtlenítési mód előnye, hogy nincs kellemetlen klórszag, nem okoz bőrirritációt, a víz selymes, lágy érzést nyújt. 

Kézzel és automatával egyaránt adagolhatjuk.

 

Sós fertőtlenítés:

 

Használatával felidézhetjük a tengerparti emlékeket, selymes, lágy víz érzését nyújtja.

A legolcsóbb fertőtlenítési mód. 

Kézzel és automatával egyaránt adagolhatjuk.

 

 

Áraink tartalmazzák különleges igények esetén a személyes felmérést, tanácsadást, megrendelés esetén legyártást, szállítást, beüzemelést! Termékeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!

 

 

Jótanácsaink:

 

A hidromasszázs medencék és hidromasszázs kád termékek szállításának elengedhetetlen feltétele vízszintes beton aljzat, esztétikusabb megoldás esetén fa, vagy padlóburkolattal ellátva, a hideg víz, csatorna vízelvezetés és a megfelelő áramellátás biztosítása.
Kisebb hidromasszázs medencék és hidromasszázs kád termékek áramigénye 2x230V, nagyobb méretnél (230x230cm és felett) 400V. Előbbi esetén 2x16A és 3x1,5 –es vezeték, utóbbinál min.3x16A és 5x2,5-es vezeték.
Beltéri hidromasszázs medencék és hidromasszázs kád termékek esetén rendkívül fontos a mesterséges elszívás beépítése jól átgondolva, hogy hova engedjük ki a párás levegőt! Ennek hiánya néhány év alatt visszafordíthatatlan károsodást okozhat a falszerkezetekben!
Kivitelezés előtt javasoljuk, hogy kérje ki munkatársunk véleményét, vagy töltse le Tervezési segédletünket. Közösségi hidromasszázs medencéket és hidromasszázs kád termékeket kötelező minden esetben speciális homokszűrővel és automata vegyszeradagoló rendszerrel felszerelni!
 

 

Központi információs vonalunk:

+36-20-333-22-77

Email:office@simonwellness.hu

 

 

 

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!

 

Részletesebb információkért töltse le elektronikus katalógusainkat!

 

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

 

Egyedi készítésű finn és infraszaunák, kombinált szaunák, gőzkabinok, sókabinok, jégkabinok, úszómedencék, teraszburkolatok, hidromasszázs medencék, masszázságyak, sóágyak, sóbarlangok, jégbarlangok, merülőmedencék, merülődézsák, zuhanydézsák, szoláriumok, fürdőkádak, ellenáramoltatós medencék, Vitae infrasugárzók, Harvia szauna kályhák, Narvi szaunakályhák, üvegmozaikos medencék, kerámia medencék, medencefedések, luxus szaunák, Harvia Cilindro szauna kályhák, a legmodernebb futurisztikus minimal és hagyományos klasszikus szaunák.


×
Online ügyfélszolgálat