Telefon: +36-20-333-22-77, +36-20-333-99-44 • E-mail: office@simonwellness.hu
GŐZKABIN

GŐZKABIN

 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN
 • GŐZKABIN

Tökéletes minőség, kimagasló alapfelszereltség, egyedi igények és méretek, igazi luxus érzés, Simon Szauna az Ön gőzkabin gyártója!

 

Merjen álmodni, megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!

Minden általunk gyártott gőzkabin terméket aroma adagolóval és fényterápiával szereljük fel!

 

Gőzkabin termékeinket burkolhatjuk csempe, üveg,- vagy kerámia mozaikkal is, nagy hangsúlyt fektetve a kabin hőszigetelésre!

 

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!


Központi információs vonalunk:
+36-20-333-22-77

e-mail: office@simonwellness.hu

 

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

Az általunk készített gőzkabin termékeket csempe- vagy üvegmozaikkal burkoljuk, megfelelő felületkezeléssel és vízzáró szigeteléssel ellátva, minden esetben figyelembe véve a szigorú minőségi követelményeket és természetesen az egyedi igényeket.

 

 

 

 

 

 

 

Gőzkabin termékeinkben érezhetjük a mai modern igényeknek megfelelő komforthatást, azaz akár aromaterápiával, fényterápiával, sztereó hanghatással vagy éppen elektromos padfűtő rendszerrel is bővíthetjük az opcionális tartozékok listáját. Az gőzkabin ajtaja minden esetben edzett üvegből készül, speciális rozsdamentes fémbôl készült tokba helyezve.

 

Megtervezzük egyedi gőzkabin termékét!

 

 

Mondja el elképzeléseit, szakképzett munkatársaink megtervezik álmai gőzkabin termékét.

 

A gőzkabin kivitelezési ideje 30–45 nap. Cégünk Angliából importált akril gőzkabin termékeket is forgalmaz. Ebben az esetben kizárólag standard méretű gőzkabin termékekről beszélhetünk, amelyeket munka-társaink 6–8 óra alatt a helyszínen összeszerelnek.

 

Különféle méretekben, lakossági és közintézményi igények kielégítésével, különféle extra felszereltségekkel válhat akár az Ön kedvencévé is az akril gőzkabin.

 

Áraink tartalmazzák különleges igények esetén a személyes felmérést, tanácsadást, megrendelés esetén az elkészítést, szállítást, beüzemelést! Termékeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk! Gőzkabin termékeink beüzemelését a megrendeléstől számított 45 napos szállítási határidőre vállaljuk!

 

Jótanácsaink a gőzkabin termékeinkhez:

 

A gőzkabin termékek építésének elengedhetetlen feltétele a hideg víz, csatorna vízelvezetés és a megfelelő áramellátás biztosítása.
Kisebb kabinok áramigénye 230V, nagyobb méretnél (200x160cm és felett) 400V. Előbbi esetén 1x16A és 3x1,5 –es vezeték, utóbbinál min.3x16A és 5x2,5-es vezeték.
Szellőzés szempontjából javasolt mesterséges elszívás beépítése jól átgondolva, hogy hova engedjük ki a párás levegőt!
Kivitelezés előtt javasoljuk, hogy kérje ki munkatársunk véleményét, vagy töltse le Tervezési segédletünket.

Közösségi gőzkabin termékeket kötelező minden esetben vészcsengővel felszerelni!
 

 

Központi információs vonalunk:
+36-20-333-22-77
Email:office@simonwellness.hu 

 

Kérjen egyedi árajánlatot, írjon nekünk!
 

 

Tökéletes minőség, igazi luxus érzés...

 

 

A gőzkabin története

 

A gőzkabin története még a gőzfürdők időszakára vezethető vissza, az ókori görögök is használták, ezután pedig a rómaiak átvették. A gőzfürdőt sokszor vallási dolgokhoz kötötték, így a gőzkabin pokolként vagy földi paradicsomként is megjelent a középkori népeknél.


A gőzkabin hatása:

 

A gőzkabin az egészségre rendkívül jó hatást gyakorol. A gőzkabin a nagy hőmérséklet és páratartalom miatt több betegség enyhítésére is alkalmas, ilyen például: a régóta meglévő reumatikus és ízületi bajok, a torokfájás, köhégés, a rekedtség, a tüdőasztma, a hörghurut vagy a felső légúti hurut. Ezeken kívül a gőzkabin a bőr vérellátását is javítani tudja, száraz bőr esetén tökéletes gyógymód. A gőzkabin használatával az ember testhőmérséklete 37,6-40 fok közöttire is emelkedhet, de ez függ attól, hogy mióta megy a gőzkabin, az ember izzadékonyságától, a páratartalomtól és a gőzkabin hőmérsékletétől is. A gőzkabin optimális hőmérséklete 43-46 fok között van.


A gőzkabin megfelelő használata:
 

Fontos lezuhanyozni, mielőtt elindul a gőzkabin. Első alkalommal a gőzkabin körülbelül 15-20 percig üzemeljen, tovább semmiképp sem! A gőzkabin után szükséges hideg levegővel vagy vízzel hűteni magunkat. 2-3 alkalomnál többször ne menjen a gőzkabin, az egészség fenntartása miatt ez is fontos!


A gőzkabin nem ajánlott:
 

A gőzkabin azoknak nem ajánlott, akiknek magas vérnyomásuk, légzőszervi panaszuk, vérkeringési panaszuk vagy valamilyen másféle súlyos betegségük van. A gőzkabin ugyanis erős izzadást generál rendkívül kis idő alatt, az izzadtság pedig nem tud elpárologni a nagy páratartalom miatt és így hőtorlódás alakulhat ki. A vérkeringés és a szív számára ez hatalmas megterhelés, ezért nekik nem ajánlott a gőzkabin!

 

Ha még több részletre kíváncsi, gépelje be a keresőbe a gőzkabin szót és keressen gőzkabin termékekről szóló információkat!
 

Egyedi készítésű luxus finn és infraszaunák, kombinált szaunák, gőzkabinok, sókabinok, jégkabinok, úszómedencék, teraszburkolatok, hidromasszázs medencék, masszázságyak, sóágyak, sóbarlangok, jégbarlangok, merülőmedencék, merülődézsák, zuhanydézsák, szoláriumok, fürdőkádak, ellenáramoltatós medencék, Vitae infrasugárzók, Harvia szauna kályhák, Narvi szaunakályhák, üvegmozaikos medencék, kerámia medencék, medencefedések, luxus szaunák, Harvia Cilindro szauna kályhák, a legmodernebb futurisztikus minimal és hagyományos klasszikus luxus szaunák.

 


×
Online ügyfélszolgálat